Kask Kafalılar Motosiklet Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulusal Egemenlik Konvoyu düzenledi. 100' yakın motosikletli Türk bayrakları ile 200 Evler Mahallesinden kortej düzenleyip bayramı kutladılar.

Kask Kafalılar Motosiklet Derneği üyeleri konvoy öncesinde 200 Evlerde bulunan Onur Saha önünde toplandı. Motosiklet Tutkunları daha sonra polis korteji eşliğinde konvoy başlattılar. Türk bayrakları ile yapılan konvoy sırasıyla Çarşı Merkez, Makasbaşı mahallesi, Soğuksu mahallesi, Kayabaşı mahallesi, Aydınlıkevler mahallesi, 100. Yıl mahallesi ve Safranbolu turunun ardından 500 Evler'de son buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kask Kafalılar Motosiklet üyeleri Sevgi Güleç Evlerindeki çocukları da ziyaret ederek hediyeler dağıttı. Sevgi Güleç Evleri bahçesinde çocukları motorsikletler ile gezdiren üyeler çocuklara motosikletler hakkında bilgiler verildi.

Gün sonunda kasklar ve motorlardan ay yıldız figürü yaparak saygı duruşunun ardından ve istiklal marşı okudu. Kask Kafalılar üyesi olan Enes Burak Atay Media tarafından çekilen drone görüntüsüyle bir görsel şölen oluşturuldu.

Whatsapp Görsel 2024 04 24 Saat 12.54.36 2694E419

Kask Kafalılar 1

Editör: Özenay Kahriman