Yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunma ve inovatif-modern ürün tasarımları geliştirme becerilerini bir araya getirmeyi hedefleyen ve gerçekleştiren Samet Grup,  50 yılı aşkın süreli deneyimiyle mobilya aksesuarı devleri içinde yer alıyor.

Samet Grup, VR-360 Fabrika Deneyimi ve Teknik Ürün Eğitimlerin yer aldığı bir tanıtım programı düzenledi. Mobil tırlarla şehir şehir gezilecek olan program kapsamında bugün İbrahim Kuru'nun sahibi olduğu Dirka Orman Ürünleri Şirket aracılığı ile Karabük'e geldi.

Samet Grup Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pınar Uçkan, vizyon ve misyonları hakkında bilgi verirken, bu deneyimi yaşamak isteyen misafirlere ise teknik eğitim ve bilgilendirmeler yapıldı.

Haberic-1Pınar Uçkan, "Bugün Samet olarak tüm katma değer ürünlerini mobilya aksesuar kategorisinde hem kullanıcılarımızla buluşturmak, hem de onların bütün sorularına ve taleplerine yanıt verebilmek için buradayız." diyerek başladığı sözlerini,

"Samet olarak 50 yılı aşkın bir süredir bütün dünyaya hizmet eden mobilya aksesuar firmasıyız. Türkiye'de açık ara lideriz, dünyada da çok önemli mobilya aksesuar üreticilerinden bir tanesiyiz. Doğudan batıya bütün coğrafyalarda Samet olarak varlığımızı sürdürüyoruz.

Dünyada 80'den fazla ülkede varız. Pek çok ülkede stratejik iş birliğimiz var. O ülkelere marka olarak ta çok ciddi yatırım yapıyoruz. Bu yıl itibari ile Hindistan'da da üretim yapmaya başladık, ortağımızla beraber fabrika kurduk. Bundan sonra diğer ürünleri de oraya entegre edip, orada da bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi, iyi ürünlerimizle piyasada yer almaya çalışacağız." diyerek noktaladı.
 

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç