Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2. Kamu Spor Oyunları projesi kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda KBÜ A takımı şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2. Kamu Spor Oyunları projesi kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nda heyecan sona erdi.  Karabük Yenişehir Merkez Spor Salonunda gerçekleşen turnuvanın yarı final müsabakalarında KBÜ A takımı ile Gençlik Spor B takımı karşı karşıya gelirken, KBÜ B takımı ile Gençlik Spor A takımı karşı karşıya geldi.

Gerçekleşen yarı final müsabakaları sonunda Esat Uzun, Şaban Özkan, İsmail Yıldız ve Sami Demirtaş’tan oluşan KBÜ A takımı Gençlik Spor B takımını 3-0 yenerek finale kaldı. Eftal Şehirli, Raşit Esen, Mehmet Tankül ve Metin Kaya’dan oluşan KBÜ B takımı da Gençlik Spor A takımını 3-2 yenerek şampiyonluk için mücadele etmeye hak kazandı.

Finalde KBÜ A takımı ile KBÜ B takımı karşı karşıya geldi. KBÜ A takımı KBÜ B takımını 3-0 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırırken düzenlenen turnuvada KBÜ B takımı ikinciliği elde etti. Dereceye giren takıma ödülleri Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman tarafından verildi.

Turnuvada Karabük Üniversitesini temsil ederek şampiyon olan KBÜ A takımı 1-6 Ekim tarihleri arasında Ordu’da oynanacak bölge finalinde Türkiye Şampiyonasına katılmak için mücadele edecek.

Editör: Özenay Kahriman