Alt Manşet

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI ESNAF DUASI İLE BAŞLADI

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bağ-Essan Sanayi Sitesinde esnaf duası yapıldı.

Abone Ol

Karabük Valiliği koordinesinde kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bağ-Essan Sanayi Sitesinde esnaf duası yapıldı.

Bağ-Essan Sanayi Sitesinde yapılan esnaf duasına, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, İl Müftüsü Ali Erhun, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, Bağ-Essan Sanayi Sitesi Esnafları ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Ali Erhun tarafından yapılan esnaf duasının ardından Vali Yavuz, Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve Karabük Belediye Başkanı tarafından çorba ikramı gerçekleştirildi.

Dua sonrasında, Sanayi Sitesi Esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyen Vali Mustafa Yavuz, “Esnafımızı ahilik geleneğini devam ettirdiği için tebrik ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Her geçen gününüz bir önceki gününüzden güzel ve bereketli olsun." dedi.