AK Parti Karabük Teşkilatı, kuruluşunun 23. yıl dönümü için bir kutlama programı düzenlendi. 

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Önceki Dönem Milletvekilleri Osman Kahveci ve Niyazi Güneş, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve partililerin katıldığı program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İLK GÜNKÜ AŞKLA HİZMETE DEVAM

İl Başkanı Frehat Salt, "Bu günden sonra Türkiyemizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." diyerek başladığı konuşmasında;

"Zaman yorulsa da bizim ülkemize, şehrimize, milletimize olan hizmet aşkımız asla yorulmaz. Ülkemize ve milletimize daha yapacak çok hizmetimiz var. İlk günkü aşkla hizmetimize devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'da yaptığı canlı konuşmaya bağlanılan program, Erdoğan'ın konuşmasının ardından devam etti.

UMUDUN ADI: AK PARTİ

"Umudun adı: AK Parti" diyerek konuşan Milletvekili Cem Şahin ise, "Sözün sahibi sözü söyledi. 23 yıl önce kurulmuş bir partiyiz ve kurulduktan 1 buçuk yıl sonra iktidara geldik. Eğitimden sağlığa, tarıma, kültüre, turizme çok büyük hizmetler ettik. Biz bunları yapmaya çalışırken; Türkiye'ye önünü kesmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı dünya denkleminden çıkarmak üzere çokça engelle karşı karşıya kaldık. Ama bunlar bizi yıkamadı. Çünkü biz gücümüzü önce ALlah'tan, sonra milletimizden alıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi: Umudun adı: AK Parti'dir." dedi.

23 YILLIK İNANÇLA DEVAM EDECEĞİZ

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise, "23 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin refahı, huzur için yola çıktık. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bu istikamette, bu anlayışla, adalet, kalkınma, demokrasi ve özgürlüklerin teminatı olduk. Bu kutlu yürüyüş köklerini derin tarihimizden, aziz milletimizin emrinde aynı aşk, heyecan ve inançla devam edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından pasta kesildi ve program fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

Editör: Özenay Kahriman