Güncel

AK PARTİ'DE İLÇE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci takvimi planında, ilçe kongreleri için delege seçimlerinin tamamlandığını bildirdi.

Abone Ol

AK Parti, 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmalarına yoğunlaştı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci takvimi planında, ilçe kongreleri için delege seçimlerinin tamamlandığını bildirdi. AK Parti İl Başkanı Salt, AK Parti’nin belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğünce mahalle ve köy delege seçimlerinin gerçekleştirildiğini aktardı. Salt, "delege listelerinin ilanı, delege listelerinin kesinleşmesi" sürecinin tamamlanmasıyla geride bıraktığımız hafta sonu gerçekleştirilen mahalle ve köy delege seçimiyle belde ve ilçe kongre delegelerinin tespit edildiğini söyledi.

Daha güçlü yarınlara, birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini belirten Salt, yaptığı açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu:

“AK Parti Karabük teşkilatları olarak, her zaman olduğu gibi bu süreçte de birlik, beraberlik ve kararlılıkla hareket ediyoruz. 8. Olağan İlçe Kongrelerimiz için delege seçimlerini tüm ilçelerimizde birlik, beraberlik ve huzur içerisinde tamamladık. Teşkilatımızın tüm kademelerinde sergilediğimiz güçlü dayanışma, hedeflerimize ulaşma yolunda bize güç katmaya devam ediyor. Kongrelerimizi büyük bir heyecan ve inançla karşılayarak, Karabük’ümüzün geleceği için hep birlikte daha güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

"AK Parti'nin büyüdüğü, güçlendiği, kadrolarını tahkim ettiği" süreç olarak değerlendirilen 8. Olağan İlçe Kongrelerinin 2024 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.