Güncel

AK PARTİ'DEN CHP'YE CEVAP "CHP KARABÜK'TE ÖNCE KENDİSİNE BİR BAKSIN"

AK Parti Karabük İl Başkanı Salt CHP'ye sert cevap verdi.

Abone Ol

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz geride bıraktığımız günlerde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Karabük’e gelmişti.

Yılmaz’ın ziyaretine ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, “Yılmaz, Karabük’e hamaset siyasetinden başka bir şey getirmedi” açıklamasına AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt tepki gösterip, “Biz fuzuli gündemlerin peşine takılmadan milletimizin emanetinin hakkını vermeye gayret edeceğiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Salt açıklamasında şunları söyledi:

“Dün AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ilimize gelmiş, Karabük Valimiz Sayın Mustafa Yavuz ile Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya ve teşkilatımızı ziyaret etmiştir.

Dün, CHP Karabük İl Başkanı Sayın Vedat Yaşar’ın yaptığı açıklamalara bakıldığında, hamaset dolu ifadelerle halkımızın iradesini çarpıtmaya, başarısızlığını örtmeye çalışmaktadır.

Öncelikle Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımızı Karabük'te ağırlamak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu ziyaret sonrasında CHP Karabük İl Başkanının açıklamasını hayretle okudum. Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz bizleri ve teşkilatlarımızı seçim sonuçlarından dolayı tebrik etmek, ileriye dönük istişarelerde bulunmak ve yerel yönetimlerdeki tecrübelerini paylaşmak için ilimize teşrif etmişlerdir.

AK Parti olarak yoğun bir tempoda Karabük ve ilçelerimizin vizyon şehirler olması için Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile gece gündüz var gücümüzle çalışıyoruz. İl ve ilçelerimize müjdeleri ilgili Bakanlıklarımız aracılığıyla almaya devam ediyoruz. Ankara’da Sayın Bakanlarımızı ziyaret ederek yatırımları takip ediyoruz. Şehrimizde ilgili Bakanlık Genel Müdürleri ile sahada projeleri inceliyoruz. 

Seçim sonuçlarına değinen CHP İl Başkanı aslında kendi başarısızlığını gözler önüne sermiştir. 101’inci yılını kutladıkları partilerinin Eskipazar ilçemizde ve Yortan beldemizde de aday çıkaramaması kitle partisi olamamalarının en büyük göstergesidir.

Kazanan CHP Belediyelerinden övgü ile bahseden sayın Yaşar, neden Karabük'te bir Milletvekili çıkartmış. Partisinin oyları merkezde %10 civarlarına düşmüş. Sayın Yaşar kendi deyimiyle başarılı olunan bir yerel seçimde Karabük'te hezimete uğramıştır. Sayın Yaşar'a naçizane tavsiyem şapkasını önüne koyup biz Karabük'te neden başarılı olamadık sorusunu sorarak kendisi ile hesaplaşmasıdır.

Şüphesiz yerel seçim sonuçlarını en iyi şekilde irdeleyen, halkımızın verdiği mesajı alan Genel Başkanımız ve kurmaylarıdır. Bugüne kadar girdiği her seçimi kazanan bu kadrolar elbette ki verilen mesajı anlayacak ona göre hareket edecektir. Siyaset elbette iddia işidir. CHP İl Başkanının iddialı olması da normaldir. Unuttukları bir şey var ki bu aziz millet kendisini hor gören ve tepeden bakan hiçbir zihniyeti iktidar etmemiştir. 7 parti değil yedi düvel de birleşse liderine sahip çıkmıştır. 

Biz fuzuli gündemlerin peşine takılmadan milletimizin emanetinin hakkını vermeye gayret edeceğiz.

Seçim "aramızda kalsın kazanıyoruz" naraları atılan Talk Show’lar da değil, gönüllere girerek sandıkta kazanılmaktadır. 23 senedir gönüllerde taht kuran bu hareket yeni zaferlere yürüyerek milletinin hizmetkarı olmaya devam edecektir.”