Bölgesel Amatör Liginde ilimiz temsilcisi ASD Yapı Eflani Spor Kulübü Başkanı İrfan Topçu, iyi bir takım kurduklarını ve kendilerine inananların beklentilerini boş çıkarmayacaklarını belirterek iddialı olduklarını sergiledi.

Liglerin başlamasına 15 gün kaldığına işaret eden Topçu, “İlk etap çalışmalarını Safranbolu stadında yaptık. Yaklaşık 40 günlük çalışmalarımız içerisinde, gelen ve takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Ama şu anda kadromuz 23 kişiyle sabitlenmiş durumda. 3 tane hazırlık maçı oyandık. Takımın genel durumundan memnunuz.

Bugün de 2. etap ilk çalışmamızı Eflani stadında oynadık. Yeni aldığımız oyunculardan Eflani'yi bilmeyen arkadaşlarımız burayı gördüler. Zaman içerisinde bazı maçlarımızı burada oynayacağız. Bildiğiniz üzere transfer süreci 25 Ekim'e kadar devam ediyor. Eğer gerekirse uygun görülen yerlere takviyemizi yaparız. Fakat şu anki kadromuz yeterli durumda.” Diyerek, takım hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

ASD Yapı Eflani Spor Kulübü Başkanı İrfan Topçu, iddialı olduklarını belirterek, sözlerini şu ifadeler ile sürdürdü;

“Geçen yıl Eflanispor'a inananlar yanılmadı. Bu yıl da aynısı olacak. Karabük'ü Bölgesel Amatör Lig'de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bütçemiz ölçüsünde iyi takım kurduk. Takım aile ortamı havasında ve İnşallah maçlarda da bu yansıyacak. Lig başlangıcında ilk karşılaşmamızda Bartın'la başlayacağız, devamı da gelir. Tüm taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyoruz.”

Editör: Ergün Başkaya