Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 2024-2025 Futbol Sezonu Kulübü İç - Dış ve Teknik Ekip için Vadi Konak Otelde Kulüp Başkanı İrfan Topçu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik ekip ve Futbolcuların katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Düzenlenen imza töreninde 2024-2025 Sezonu için anlaşmaya varılan teknik ekip ve futbolcular basına tanıtıldı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İrfan Topçu sponsor olan bütün firmalara tek tek teşekkür ederek "Adımız Eflanispor olabilir ama Karabük’ün takımıyız çok zor bir ligde Karabük’ü ve Karabüklüyü temsil ediyoruz edeceğiz" dedi.

Başkan Topçu sözlerine şu ifadelerle devam etti;

“Hepimizin bildiği gibi 88 yılında kurulmuş 21 yıl liglere ara vermiş sonrasında bizlerin girişimiyle tekrar hayata geçirdiğimiz Eflanispor ilk sezonunda amatör kümede yarı final sonrasında amatör şampiyonu olup play outta bal ligi takımı Safranbolu sporu eleyip bu sezon Karabük’ümüzü bal liginde temsil etmeye hak kazanmıştır. Sizlerin huzurunda bize gecen yıl bu mutluluğu ve gururu yaşatan o kadrodaki tüm oyuncu kardeşlerimden malzemecimize teknik ekibimize kadar emeği gecen herkese şahsım ve yönetimim adına sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu sezon iç saha maçlarımızı Safranbolu çim sahası ve Eflani sentetik sahasında bize avantaj sağlayacak durum nasıl olursa ona göre bu iki sahada oynayacağız ve hangi sahada oynayacağımızı maç haftası haftanın ilk günü açıklayacağız.

Bal ligi amatör kümeye göre ve hatta 3. lige göre daha zor ve ekonomik boyutu şartları çok daha zor bir lig bu sebeple gecen yılki kadromuzdan şu an mevcut kadromuzda sadece 6 tane oyuncumuzla yola devam ediyoruz. Yine bildiğiniz üzere 28 temmuzda kongremizi yaptık yönetim kurulu sayımızı 18’den 33 kişiye çıkardık o kongrede bütçemizi 8 milyon olarak belirledik. Fakat bu bütçeyle güçlü bir kadro kurmanın hem de diğer giderlerin karşılanmasının zor olacağını görüp bütçemizi revize ederek 12 milyon liraya çıkardık bu bütçenin dahi yetmeyeceğini biliyoruz fakat ilerleyen süreçte takımımızın ve ligin durumuna göre tekrar kaynak üretip bu bütçeyi şartlara göre tekrar revize edeceğiz.

Bu sezon bize sponsor olan firmalara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kulüp ismimiz gecen yıl ASD Eflanispordu bu sezonda yine ASD Yapı Eflanispor olarak değiştirip yine ASD şirketler grubu sahipleriyle anlaşmaya vardık. Gecen yıl olduğu gibi ön göğüs reklamımız Fimak Fırın Makinaları, forma sırt sponsorumuz Tatlışan firması, şort reklamımız Marteks, kol reklamımızda bugün aramızda yok fakat yönetim kurulumuzda yer alan sayın İsmail Ulusoy’un sahibi olduğu ekmekçi gurme olacaktır.

Ayrıca ülkemizin ve şehrimizin göz bebeği KARDEMİR A.Ş., AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, Sayın vekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın girişimleriyle bizlerden 1000 adet kombine bileti alarak bize destek olmuşlardır sayın İl Başkanımıza ve Vekillerimize ayrıca bu duruma duyarsız kalmayan Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail Demir ve yönetimine kulübüm ve şahsım adına teşekkür edip saygılarımızı sunuyorum ve yine ASD Yapı Eflanispor’un bu sezon antrenman ve deplasman ulaşımını sağlayacak olan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya ASD Yapı Eflanispor’un yönetim kurulu üyesiymiş gibi maddi destek bulma anlamında uğraşan ve manevi desteğini esirgemeyen Eflani Belediye başkanı Hüsnü Akın ‘a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Evet değerli basın mensupları sizlerin huzurunda başta Marzinc olmak üzere Karabük’te ticaret yapan bizlere vereceği destek kendileri için bir külfet olmayacak bütün ticaret ve sanayi kuruluşlarını destek vermelerini talep ediyorum. Bizler adımız Eflanispor olabilir ama Karabük’ün takımıyız çok zor bir ligde Karabük’ü ve Karabüklüyü temsil ediyoruz edeceğiz,

Sözlerimi fazla uzatmadan yeni transferlerimizi tanıtıma geçmek istiyorum şimdi sizlerde fark edeceksiniz gücümüz ölçüsünde her mevkiye 2şer oyuncu aldı sadece santrafor almadık. Transfer 25 Ekim tarihine kadar açık bu süreye kadar 15 maçta 45 gol atmış bugün statü gereği bu ligde oynayamayacak olan Lefa’yı Eflani ve Karabük seyircisi ve bizler izledikten sonra bu sezon kimi santrafor alsak bizi kesmeyecektir ama alabileceğimizin en iyisini almaya çalışıyoruz.

İnşallah ta alacağız, başarılı olacağız. Bu ligde çok para harcayan değil çok koşan kazanıyor, bu ligde zenginler kulübü değil aile takımı olabilen kazanıyor, bu ligde isimler değil mücadele eden emek veren kazanıyor çok çalışacağız, çok koşacağız, çok emek vereceğiz ve seyircisiyle teknik ekibiyle futbolcusuyla malzemecisiyle yönetimiyle başkanıyla hep birlikte bir aile takımı olacağız.

Hedef ilk 3 ten kopmadan emin adımlarla Eflani’ye Karabük’e yakışır bir takımla yürümek.”

2024-2025 Yeni Transfer Listesi

Kaleci Antrenörü olarak Karabüksporda da görev almış tecrübeli kaleci Antrenörü Murat Seyli 

2023-2024 Sezonunda Bafraspor’da Forma giyen ve Türkiye Kupasında 2 maç, 3.ligde 14 maç, Bal liginde 112 maçta oynayan Kaleci Eyüp Bekar İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda Zonguldak Gelikspor’da Forma giyen ve 3. ligde 1 maçta , Bal liginde 67 maçta oynayan 1993 doğumlu Orta saha oyuncusu Arif Özen İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda  Kavaklıderesporda Forma giyen ve  Türkiye Kupasında 1 maç, 3.ligde 1 maç, Bal liginde 120 maçta 6 gol atan  1996 doğumlu sol bek oyuncusu Evren Can Gürbüz İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda  Kapaklısporda Forma giyen ve Bal liginde 58 maçta 17  gol atan 1998 doğumlu Orta saha oyuncusu Tansu Yazıcı İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda Gebzespor’da Forma giyen ve Türkiye Kupasında 1 Maçta, Bal Liginde 101 maçta 2 gol atan 1999 doğumlu Orta saha oyuncusu Tolga Kılıç İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda  Ünyesporda Forma giyen ve Bal liginde 48 maçta 3 gol atan amatör milli  2000 doğumlu Orta saha oyuncusu Murat Köleoğlu İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda  Mazıdağı Fosfatsporda Forma giyen ve Türkiye Kupasında 1 maç, Bal liginde 37 maçta 4 gol atan 2001 doğumlu stoper amatör milli takım oyuncusu Barış Baran İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda Gerede Sporda Forma giyen ve Bal Ligi 25 maçta 2 gol atan 2001 doğumlu amatör milli Orta saha oyuncusu Berk Can Aktaş İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda  Arsinsporda Forma giyen ve Bal liginde 42 maçta 10 gol atan 2003 doğumlu Orta saha oyuncusu sol açık oyuncusu Ömer Faruk Babuşçu ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2023-2024 Sezonunda  Alaçamspor Forma giyen 2003 doğumlu sağ açık amatör milli takım oyuncusu Celal DOĞAN İle 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Editör: Özenay Kahriman