AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önümüzdeki hafta peşpeşe Karabük’te olacaklar.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in 11 Eylül Çarşamba günü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın ise 9 Eylül Pazartesi günü Karabük’e geleceğini duyurdu.

Bakan Şimşek’in Karabük’te yapacağı çeşitli ziyaretlerin önemli temaslar içerdiği kaydedilirken, Şimşek’in ziyaret programının hafta başında belli olacağı öğrenildi.

İl Başkanı Salt, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın ise 9 Eylül Pazartesi günü Karabük’te olacağını açıkladı. 

Yılmaz’ın Pazartesi saat 13:30'da AK Parti Karabük İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyecek ve ardından teşkilatlar ile bir araya gelecek. 

Yılmaz’ın Karabük Belediyesini de ziyaret edeceği bildirildi.

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ın Karabük'te gerçekleştireceği çeşitli temaslar ve toplantıların, partinin yerel yönetim alanındaki başarılı stratejilerini pekiştirmeye yönelik olacağı belirtildi.

Kaynak: AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞI