Alt Manşet

BAŞKAN ÇETİNKAYA'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü mesajı yayımladı.

Abone Ol

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. 

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “15 Temmuz bir şahlanışın ilk kıvılcımıdır. Hainlerin karşısında duran tüm vatandaşlarımızın feraseti ile iradesine sahip çıktığı o gece, tarihe bir kez daha Türk’ün boyun eğmeyeceğini göstermiştir. O karanlık gecede kahraman Türk milleti, Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başarmış, tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının dersini vermiştir. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara, uçaklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında cansiperane duruş sergilemiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimini, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı dik duruşu,  halkımızın ve halkına silah doğrultmayı reddeden askerin direnişiyle kazandık.

Egemenliğimizin kilit noktası, milletin iradesine gösterdiğimiz saygı ve bağlılıktır. Bugün daha emin adımlarla ilerlediğimiz Türkiye Yüzyılı’nda ülkemize düşmanlık eden tüm terör örgütlerine, Aziz Türk Milletinin iradesine ket vurmak isteyenlere karşı tavrımızı koruyacak, ‘Milli İrade’ rotasında geleceğimize emin adımlarla yürümeyi, ülkemizi müreffeh yarınlara taşımayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile demokrasi yolundaki direnişimizin sekizinci yılında tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum. Allah, milletimizi bir daha böyle zor zamanlar ile sınamasın, hainlere göz açtırmasın” dedi.