Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya,19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 
 

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Tarih boyunca özgürlük ve bağımsızlığı en büyük değer olarak gören Türk milleti, hiçbir zaman esarete boyun eğmemiştir. Aziz vatanımızın her karış toprağında, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın ve gazilerimizin fedakarlıkları yatmaktadır. Gazilik, milletimizin kahramanlık destanlarının bir nişanı, vatan sevgisinin en yüce göstergelerinden biridir. Bugün bizler, bu topraklarda hür bir şekilde yaşıyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canını ortaya koyan, milletimizin güven ve huzur içinde yaşamasını sağlayan kahramanlarımızdır. Onların vatanseverliği, cesareti ve fedakarlıkları, bizler için her zaman yol gösterici olacak, bıraktıkları emanetlere kararlılıkla sahip çıkacağız. Ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklarda ilelebet dalgalandırmak hepimizin en kutsal görevidir.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler temenni ediyorum.’’

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç