Alt Manşet

BAŞKAN CİVA'DAN ANKARA ZİYARETLERİ

Eskipazar Belediye Başkan Serkan Civa, Ankara'da bir dizi önemli ziyaretlerde bulundu.

Abone Ol

Eskipazar Belediye Başkan Serkan Civa, Ankara'da bir dizi önemli ziyaretlerde bulundu.

Eskipazar Belediye Başkan Serkan Civa, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı, TOKİ Daire Başkanlığında ve Tarım Ve Orman Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu'nu ziyaret etti.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa İlk önce Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığını ziyaret etti. Ziyareti sırasında Çevre ve Şehircili Daire Başkanlarından Eskipazarlı Aziz Arslan ve Karabüklü Emre YAVUZ'u makamında ziyaret ederek ilçeye yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi ve Millet Bahçesi ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Daha sonra Eskipazar'a yapılacak olan TOKİ Konutlarıyla ilgili müjde veren Başkan Civa, Ankara’da TOKİ Daire Başkanlığında ve Tarım Ve Orman Bakanlığında görüşmelerde bulundu.

Başkan CIVA, 3.Etap TOKİ’nin  yapımı için sona  gelindiğini inşallah yakın zamanda ihalesinin yapılacağının müjdesini verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığında görev yapan Karabüklü Sosyal Güvenlik Denetmeni Hüseyin Erkeç’i de ziyaret eden Başkan Civa, karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan CIVA, misafirperverlikleri için Erkeç’e teşekkür etti.