Alt Manşet

BAŞKAN KÖSE'DEN İTFAİYE HAFTASI MESAJI

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, İtfaiye Haftası kutlama mesajı yayımladı.

Abone Ol

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Köse, itfaiyecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, bu alanda çalışan tüm kahramanların fedakarlıklarını takdir etti.

Başkan Köse, mesajında şu ifadelere yer verdi: "İtfaiyecilik, sadece yangınları söndürmekle kalmayıp, hayat kurtaran, felaket anlarında soğukkanlılıkla görev yapan bir meslek dalıdır. İtfaiye çalışanlarımız, toplumumuzun güvenliği için her an hazır bulunarak, canlarını hiçe sayarak fedakarca hizmet vermektedir. Yangın anında gösterdikleri cesaret, toplumumuz için bir güven kaynağıdır. Unutmayalım ki, yangın güvenliği herkesin sorumluluğundadır. Evlerimizde alacağımız basit önlemlerle, sevdiklerimizi koruyabiliriz." diye ekledi.

Safranbolu Belediyesi olarak, yangın güvenliği konusunda sürekli eğitimler düzenlediklerini ifade eden Başkan Köse, "İtfaiye teşkilatımız, sadece yangın anında değil, yangın öncesinde ve sonrasında da vatandaşlarımızın yanında olmaktadır. Yangın güvenliği konusundaki bilinçlenme çalışmaları, bu kahramanların işini daha da kolaylaştıracaktır" dedi.