Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ali Yavuz: "Kuzeyin yıldızı, emeğin ve emekçinin şehri olan Karabük’ümüze hoş geldiniz. 2024-2025 eğitim/öğretim yılının, hepiniz için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, Şehrimizde nitelikli bir eğitim almanızı ve ilerleyen hayatınızda, bu şehri güzel anılarla hatırlayarak, burada aldığınız eğitimin size ilerleyen hayatınızda ışık tutmasını, bir o kadar da keyifli bir öğrencilik hayatı geçirmenizi temenni ederiz. Karabük’te eğitim alırken, hem akademik başarılar elde edeceğinize hem de bu şehrin sıcak insanları ve tarihi dokusuyla kalbinizde derin izler bırakacağına inanıyoruz.

Ve şehrimizdeki bu öğrencilik yolculuğunuzda, gençlerin her daim destekçisi, gençlerine sahip çıkan Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yine her daim siz gençlerimiz, öğrencilerimiz için buradayız. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği Cumhuriyet sizlerin omuzlarında daha da yükselecek iken, bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sizlerin daha parlak bir Türkiye için umutlarınızı gerçekleştirmek için buradayız. Üniversite eğitimizin sadece derslerden ibaret olmadığını, topluma katkı sağlayan bireyler olmanız için, bu sürecin sosyal ve kültürel açıdan da zenginleştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden Karabük’te gençlere ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler için birlikte çalışacak olmamızın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak, dostluk, beraberlik ve dayanışma ortamımızla sizleri de evinizde hissedeceğiniz sıcak yuvamıza çayımızı, kahvemizi içmeye bekleriz" dedi.

Editör: Özenay Kahriman