Güncel

BAŞKANIN YENİ MAKAM ARACI BAKIN KİMİN MİŞ..?

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın birkaç haftadır kullandığı yeni makam aracı, Çöp Müteahhidinin arabası çıktı.

Abone Ol

Başkan Çetinkaya’nın birkaç haftadır kullandığı Skoda Super B marka yeni makam aracının ruhsatı, Karabük Belediyesinin çöp toplama ve temizlik işlerini yapan Tepe Kent Temizlik şirketine bağlı, VHSS Temizlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketinin üzerine kayıtlı olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay yapılan çöp toplama ve temizlik ihalesini yeniden alarak tazeleyen Tepe Kent Taahhüt ve Temizlik Ltd. Şirketinin yan şirketi olan VHSS Temizlik Şirketine ait olan ve piyasa değeri yaklaşık 4 Milyon lirayı bulan yeni makam aracı kiralık mı, yoksa başkanın binmesi için bedelsiz tahsis mi edildi?

Çöp Toplama ve temizlik şirketi, başkanın binmesi için bu aracı bedelsiz tahsis ettiyse, ne adına ve ne karşılığına verdi?

Yoksa Belediye adına kiralandı mı?

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın şeffaf idarecilik, toplum ahlak ve etik kurallarını göz ününde bulundurarak, bu konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.