Güncel

CANGÜLLER TREYLER AVRUPA’YA AÇILDI

Treyler üretiminde ülkenin önde gelen markası Cangüller Treyler, Fransa'nın Lyon kentinde fuara katıldı ve ihracata yöneliyor.

Abone Ol

Karabük’ün önde gelen üretici firmalarından Cangüller Treyler, Fransa’nın Lyon’a kentine çıkartma yaptı.

39 yıldır Türkiye’nin Treyler sektöründe liderliği üstlenen Cangüller Treyler, 21-25 Kasım tarihlerinde Fransa’nın Lyon kentinde 21. kez gerçekleştirilen SOLUTRANS 2023 Ticari Araç ve Taşımacılık Fuarı’nda Yana Devirmeli ve Teleskopik Treylerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Genel lojistik, liman işletmeleri, demir çelik, inşaat gibi sektörlerin çok yönlü ihtiyaçlarını karşılayan, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hızlı ve kolay çözümler sunan Cangüller Treyler, 2023 yılında yaptığı yatırımlar ile üretim sahasını 50 Bin m2’ye yükseltti.

Kurulduğu günden bu yana daima büyümeyi hedef edinen Cangüller firması bu yatırımla birlikte yıllık üretim kapasitesini de 1.500 adete çıkarmayı hedefliyor.

Üst yapı sektöründe bir dünya markası olma yolunda yenilenen hedeflerine ilerlerken, yurtiçindeki müşterilerinin yanı sıra üretimi ihracata dönüştürerek ekonomiye önemli katkılarda da bulunuyor.

Ürün kalitesi, deneyimli ekipleri, mühendislik gücü ve gerçekleştirdiği yeniliklerle faaliyetlerine devam eden Cangüller, tüm sektör için sürekli kalıcı değer üretmeye devam ediyor.

Avrupa fuarlarında yer almada kararlı olan Cangüller Treyler, ayrıca önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Almanya'daki fuara katılmaya hazırlanıyor.