17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek Dünyanın en büyük ticari araçlar fuarı IAA Transportation 2024’de bu yıl 9. kez ziyaretçilerini ağırlayacağını duyurdu.

Daha güzel bir gelecek için çabalayan ve her geçen gün farklı coğrafyaların ihtiyaçlarına özel çözümleri ile ihracat payını arttıran Cangüller Treyler, birçok benzersiz özelliği içinde barındıran, sektörlere özgü kolaylıklar sağlayan ve fikir öncülüğünü yaptığı özel üretim treylerini ziyaretçileri ile buluşturacak.

Avrupa’da ihracat ağını genişleten ve yaptığı yatırımlarla her geçen gün büyüyen, üretim hacmi ile çeşitli ülkelerden distribütörlerinin de katılımıyla gövde gösterisi yapmaya hazırlanan CANGÜLLER, geniş stant alanı ile fuarda yer alarak, ziyaretçilerine ürünlerini ve yeniliklerini inceleme fırsatı sunacak.

39 yıllık serüveni içerisinde çok güzel başarılara imza atan Cangüller Treyler, inovasyon çalışmalarıyla sektörün liderliğini korurken, kendini geliştirmek için tüm imkanlarını kullanmaya devam ediyor. Kalitesinden ödün vermeden “Adımız kalite, amacımız hizmet” sloganıyla yoluna devam etmiş ve yeni çalışmalarla markasına değer katmıştır.

7 kıtada, 28 ülkede her geçen gün yeni coğrafyaların ihtiyaçlarına özel ürün teslimatlarıyla kalıcı değer ve güçlü iş birlikleri inşa eden Cangüller Treyler, sektörünün en önemli fuarında ziyaretçileri ile buluşmak için gün sayıyor.

Editör: Ergün Başkaya