Alt Manşet

ÇEYREK ASRIN FESTİVALİ'NİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Çeyrek Asrın Festivali'nin Ardından Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Abone Ol

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali'nin heyecan verici dört günlük maratonunun sona ermesiyle birlikte, festivalin başarısını değerlendirmek üzere Festival Komitesi bir araya geldi. Değerlendirme toplantısı, festival boyunca sergilenen belgesel filmlerin kalitesini, katılımcıların ilgisini ve genel organizasyonun başarısını gözden geçirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, festivalin her yıl artan bir ilgiyle karşılandığı ve bu yıl da katılımcıların büyük beğenisini kazandığı vurgulandı. Katılımcıların, çeşitli konuları ele alan ve farklı kültürlere ışık tutan belgesel filmlerle ilgiyle dolu bir deneyim yaşadıkları belirtildi. Değerlendirme toplantısına Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Akademisyenler, Dernek, Oda,  STK Başkanları, kurum müdürleri katıldı.

Komite üyeleri, festivalde sergilenen filmlerin teknik kalitesi, içerik zenginliği ve seyirciyle etkileşimi gibi çeşitli kriterleri titizlikle değerlendirdi. Ayrıca, festivalin genel organizasyonu, etkinliklerin akışı ve katılımcı memnuniyeti üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Toplantıda, festivalde emeği geçen herkesin katkıları Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Safranbolu Belediye Başkanı aynı zamanda Festival Komite Başkanı Mimar Elif Köse tarafından takdirle karşılandı ve gelecek yıl için daha da etkileyici bir festival yapılması üzerine komite üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Öte yandan Festival Komitesi, Safran Hasat Festivali'nin 25-26 Ekim tarihlerinde yapılmasına karar verdi.