Güncel

CHP İKİNCİ YÜZYIL DEĞİŞİM KURULTAYINA HAZIRLANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar geçtiğimiz gün Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında alınan bazı kararlar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar geçtiğimiz gün Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında alınan bazı kararlar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

“Ankara'da Genel Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 6 saat süren İl Başkanları Toplantımızdan sonra alınan kararlar Parti Meclisimiz ve MYK toplantılarında değerlendirilerek Tüzük kurultayı süreci belirlenmiştir.” Diyen CHP İl Başkanı Yaşar, açıklamasına şu ifadeler ile devam etti; 

“4-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kurultayda "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızın" da kararı alınmıştır.

Kurultayımız 04 Eylül Salı günü Sivas'ta yapılacak olan açılışla başlayacak, 5 Eylül günü Tüzük Komisyonumuzun son toplantısını yapılacaktır ve 6 Eylül günü tüzük değişikliğini gerçekleştireceğiz.

7 ve 8 Eylül tarihlerinde yerli ve yabancı çok sayıda akademisyen ile siyasetçilerin katılımıyla Partimizin program değişikliğinin ilk adımlarını atacağız.

7-8 Eylül tarihlerinde başlayacak olan program değişikliği çalışmaları Cumhuriyet Halk Partisinin İktidar programının yazıldığı bir süreci içerecektir.

9 Eylül’den sonra, bir sonraki buluşma; Hazırlanacak olan program kurultayımız tarafından onaylanarak resmileşmesini sağlayacağımız program kurultayı olacaktır. Bunun için de yaklaşık 6 ay'lık bir süre öngörülmektedir.

Bilindiği gibi partimizin Kadın Kolları 15.Olağan Kurultayı 4 Ağustos Pazar günü gerçekleştirildi. 

Başkanlığa seçilen Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ile ekibini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Ayrıca önceki dönem görev yapan Aylin Nazlıaka ile ekibine de hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.”