Alt Manşet

CHP KARABÜK İL KADIN KOLLARI KIZ ÇOCUKLARINI SİNEMA İLE BULUŞTURDU

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Kadın Kolları Başkanlığı 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle kız çocuklarına özel sinema etkinliği düzenlendi.

Abone Ol

CHP Karabük İl Kadın Kolları Başkanlığı düzenlediği etkinlik ile 50 dolayında kız çocuğunu sinema ile buluşturdu. 

Etkinlik kapsamında aileleri ile gelen çocuklar onlara özel ayrılan salonda vizyona yeni giren “Cesur Prenses Sihirli Ülke” animasyon filmini izlediler.

Kendisini kaçıranlara karşı meydan okuyan cesur bir prensesin maceralarını anlatıldığı filmde çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Etkinlik hakkında konuşan CHP Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Yılmaz kız çocuklarını özel günlerinde mutlu etmek istediklerini söyledi. Yılmaz: “Dünya Kız Çocukları Günü etkinliğimizi aslında çok önceden düşünmüştük daha farklı planlarda yapmıştık ama kızlarımızın artık bu umutsuz, sıkıntılı günlerde mutlu olmasını istedik temel hedefimiz bu özel günlerinde onlara mutluluk katmaktı. Öncesinde planlamamızı hangi etkinliği yapsak diye düşünürken hayal gücünü en çok geliştiren sinema sanatı üzerinde karar kıldık. Geleceğin güçlü kadınlarıyla geleceğimizi inşaa edecek çocuklarımızı geleceğe hazırlamış olmak istiyoruz. İnşallah bundan sonra daha farklı etkinlikler düzenleyerek geleceğe yatırım yapmak temel amacımız. Tüm kız çocuklarımızın Dünya Kız Çocukları Günü kutluyorum.”

Sinema etkinliği sayesinde çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de sosyal ve kültürel aktivitelerle tanışma fırsatı buldu.