Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çocuklar için bir yeniliğe daha imza attı.

Çocuk Diş Hekimliği kliniğindeki diş üniteleri, çocuklar için özel olarak tasarlanmış hem görsele sahip hem de daha ergonomik olan özel tasarım çocuk diş ünitleri ile yenilendi.

 Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, "Sizler artık sevimli kahramanlar ile o diş ünitlerinin üzerinde diş tedavilerinizi olacaksınız." diyerek şu açıklamalarda bulundu;

"arabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hem ilimiz hem de bölgemiz çocuklarının diş sağlığının korunması, ağız bakım alışkanlıklarının kazandırılması ve diş tedavilerinin gerçekleştirilmesi için; son teknolojik tıbbi cihazlar ile donatılmış, çocuklarımız için görseli tasarlanmış diş kliniklerimize ve oyun alanlarımıza bir yenisini daha ekledik. 

Çocuk Diş Hekimliği kliniğimizdeki diş ünitlerimizi, çocuklar için özel olarak tasarlanmış hem görsele sahip hem de daha ergonomik olan özel tasarım çocuk diş ünitleri ile yeniledik. Sizler artık sevimli kahramanlar ile o diş ünitlerinin üzerinde diş tedavilerinizi olacaksınız.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesi olarak geleceğimizin teminatı siz kıymetli çocuklarımızın ve tüm halkımızın nitelikli ve özellikli tedavileri alabilmesi için göstereceğimiz çaba ve yenilikçi yaklaşımlar bitmeden ve artarak devam edecektir.
Bu diş ünitlerinin kurulmasında, yazdığımız sosyal içerikli projemizi kabul ederek bize maddi destekte bulunan Marzinc A.Ş.'ye de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız."

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç