Güncel

DÜĞÜN DESTEK VAADİ DEĞİŞTİRİLİP HALKA SUNULDU

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçimlerde sunduğu 'Düğün Destek Paketini' değiştirerek halka sundu.

Abone Ol

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Belediyeye ait Kanyon Düğün Salonunda daha düşük ücretli düğün, nişan ve sünnet düğünü organizasyonları yapıldığına dair bir açıklama yaptı.

“Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu her türlü düğün, nişan, sünnet organizasyonları için, siz değerli halkımıza hafta içi, hafta sonu, gece, gündüz deneyimli ve güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye devam ediyor.

Bünyesinde personel odası, gelin odası, erkek kadın mescidi, erkek kadın tuvaletleri, otopark alanı ve bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca 7 gün 24 saat güvenlik personeli ve güvenlik kameralarıyla kontrol edilmektedir.” Denilen açıklamada, piyasada düğün salonu ücretlerinin 70-100 Bin lira arası olduğu vurgulanarak, Karabük Belediyesi düğün salonunda daha uygun fiyatlarla hizmet verildiği belirtildi.

SEÇİMDE VERİLEN VAATDE DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞ

Geçtiğimiz 31 Mart Yerel Seçimlerinde, asgari ücret ile çalışan gençlere 20 Bin lira nakit çeyiz parası verileceği, gelinlik ve düğün salonunun ücretsiz temin edileceği vaadi verilmişti.

Yapılan bu yeni açıklamada ise 20 Bin lira çeyiz parasına hiç değinilmezken, “Dar gelirli gençlerimize ve dar gelirli emeklilerimizin çocuklarına gelinlik ve damatlıkları ücretsiz olacaktır. Yine dar gelirli gençlerimize ve dar gelirli emeklilerimizin çocuklarına Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düğün salonumuz ücretsiz olacaktır.” Denildi.

'Dar Gelirli' ifadesi kullanılırken, bu ifadenin karşılığının parasal miktarının ne olduğunun belirtilmemesi ise ayrı bir muamma olarak tanımlandı.

Açıklamada ayrıca Belediye personeline ve çocuklarına düğün salonunun ücretsiz olacağı da vurgulandı.

Açıklamada ayrıca “Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; ‘Seçim döneminde vaat ettiğimiz sosyal projelerden biri belediye işçilerimiz ve çocukları ile dar gelirli emeklilerimizin çocuklarına Kanyon Düğün Salonumuzda ücretsiz düğün yapılabilmesini sağlamaktı ve bunu gerçekleştirdik” denildi.

İŞTE BELEDİYE KANYON DÜĞÜN SALONU ÜCRETLERİ

Açıklamanın sonunda ise Kanyon düğün salonun ücretlendirmesinde şu bilgilere yer verildi;

Hafta içi sadece salon kiralama; 7.000 TL+KDV

Hafta içi, full paket, salon, kuru ve yaş pasta, içecek, fotoğraf ile video çekimi; 27.000 TL+KDV

Hafta sonu sadece salon kiralama; 10.000 TL+KDV

Hafta sonu, full paket, salon, kuru ve yaş pasta, içecek, fotoğraf ile video çekimi; 30.000 TL+KDV