Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un talimatlarıyla başlatılan Eğitim Kenti Karabük Projesi “Okuyorum Öğreniyorum” etkinliği kapsamında, Merkez Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda öğrencilere hayırsever iş adamları tarafından temin edilen kitapları hediye ederek; il geneli okuma seferberliğini başlattı.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın da eşlik ettiği ziyarette; Vali Mustafa Yavuz derslikleri ziyaret ederek, öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Öğrencilere akademik, sosyal, kültürel, sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerini, kitap okumanın önemi gibi konularda tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz, öğrencilere kitap hediye ederek kendilerine, başarılar diledi.

Okulda görevli öğretmenlerimizle de bir araya gelerek; öğretmenlerimizin taleplerini dinleyen Vali Mustafa Yavuz, öğretmenlerimize görevlerinde başarılar dileyerek, Karabük Valiliği himayelesinde uygulamaya konulan Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında öğretmen ve idarecilerin yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Egitim Kenti Karabuk7Egitim Kenti Karabuk6Egitim Kenti Karabuk4Egitim Kenti Karabuk5Egitim Kenti Karabuk2Egitim Kenti Karabuk3Egitim Kenti Karabuk1Egitim Kenti Karabuk

Editör: Özenay Kahriman