H A B E R İ C

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat SaltKarabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Can Kakışım’ın X hesabından yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

kakışım'ın X paylaşımına karşılık yazılı bir açıklama yapan Salt, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemizin bilim yuvalarından biri olan Karabük Üniversitesinde görev yapan sözde akademisyenin partimiz hakkında sosyal medya mecralarında yaptığı bu açıklamayı şiddetle kınıyorum.

Görevi akademik eğitim vermek ve insan yetiştirmek olan bu zat, AK Parti düşmanlığı üzerinden karalama yaparak bir akademisyene yakışmayacak şekilde toplumu tahrik etmektedir.

23 yıldır Aziz Milletimize yapılan hizmetleri görmek istiyorsa çok uzağa gitmesine gerek yok, arkasını dönüp çalıştığı kuruma bakması yeterli olacaktır.

Eğer bu şahıs zulüm görmek istiyorsa da Moğollara kadar çok fazla geri gitmesine gerek yok, daha 23 yıl öncesinde üniversite girişlerinde yaşanan katsayı ve başörtüsü zulmüne bir baksın.

Akademisyenlikten uzak bir siyasi angaje içerisinde Türk Milletinin iradesine bu şekilde hakaret etme hakkını nereden alıyorsun?

Sen kimsin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir Bakanını ve bu Aziz Milletin fertlerini avukatlarınla tehdit etme gafletine düşüyorsun?

Milyonlarca kişinin oy verdiği Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Genel Başkanı olduğu AK Partiyi ne bu zihniyet ne de bunların ağababaları dize getirebildi.

Gücünü halktan alan bu hareket birkaç kişinin temenni etmesi ya da hayal etmesi ile hedefine varmadan durmayacaktır. Çünkü bu dava mazlum coğrafyaların umudu, bu milletin özünün ta kendisidir.

Ülkeye çağ atlatan

Unutturmaya çalıştığınız geçmişin kökleriyle buluşturan 

Geleceğe umut ışığı olan

Sayın Cumhurbaşkanımızın her daim yanındayız.

AK Parti bugün de, inşallah yarın da hep dimdik ayakta olacaktır."

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç