Güncel

FİLİSTİN'E DESTEK YÜRÜYÜŞÜNE MAHMUT ARSLAN'DA KATILACAK

Yarın Karabük'te düzenlenecek olan Filistin'e Destek Yürüyüşüne, Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'da katılacak.

Abone Ol

Filistin’e Destek Platformu tarafından yarın Karabük’te düzenlenecek olan Hamas Siyasi Büro Başkanı Şehit İsmail Haniye ve Filistin’in tüm şehitleri için yarın destek yürüyüşü düzenlenecek.

Yarın akşam namazı sonrası Yenişehir Camii önünde toplanacak olan katılımcılar, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası önüne kadar yürüyecek.

Yarın yapılacak yürüyüşe Hak İş Konfederasyonu Karabük İl Başkanı ve Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz’ın daveti üzerine Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’da Karabük’e gelerek katılım sağlayacak.

Öz çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan, Şehit İsmail Haniye ve Filistin’in tüm şehitleri için düzenlenecek ‘Filistin’e Destek Yürüyüşüne’ katkı vermek ve konuşmacı olarak katılmak üzere Yarın (3 Ağustos Cumartesi) akşam namazı sonrası Yenişehir Camii önünde başlayacak olan destek yürüyüşüne katılacaktır. Konfederasyonumuza bağlı tüm sendika üyelerimizi Gazze’ye Destek Yürüyüşü ve Mitingine davet ediyoruz.”