Karabük’te 10 gün boyunca gerçekleştirilecek olan "Damla Gönüllülük Hareketi Projesi" kapsamında yer alan 45 öğrenci, Karabük Valisi Mustafa Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Üniversitelerde öğrenim gören ulusal ve uluslararası katılımcıların yer aldığı proje, gençlerin gönüllülük bilincini artırmayı ve dezavantajlı kesimlerle sanatsal ve kültürel etkinlikler aracılığıyla buluşturmayı hedefliyor.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Damla Gönüllük Projesine katılan 45 öğrenci yer aldı.

Ziyaret sırasında Vali Yavuz, gençlerle projeleri hakkında sohbet ederek, onların gönüllülük faaliyetlerine verdikleri önemi vurguladı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin toplumun her kesimine dokunarak gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaları, sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesi açısından çok değerli. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonunda yürütülen Damla Gönüllülük Hareketi, dezavantajlı vatandaşlarımıza umut ve mutluluk getirirken, gençlerimizin de kişisel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlayacaktır. Bu tür projeleri her zaman destekliyor ve gençlerimize yürekten başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Proje kapsamında; gençler, Karabük’ün çeşitli bölgelerinde gönüllü çalışmalar gerçekleştirecek ve sosyal sorumluluk bilincini yaymak için aktif rol alacaklar.

Vali2-2

Editör: Özenay Kahriman