• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.400 %1.7
  • ETHERIUM 2.631 %1
7°

AK Parti Haberleri

AK Parti haberleri ve güncel AK Parti gelişmeleri, AK Parti ile ilgili tüm video, AK Parti fotoğrafları ve AK Parti haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı, merkez mahalle ve köy başkanları ile iftar programında bir araya geldi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, atama belgesini aldı

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı İsmail Altınöz, halkı seçimlerden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını ifade etti.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanlığı Safranbolu'da basın mensuplarına iftar programı düzenledi.

Güncel

AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Karabük'te aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül...

Alt Manşet

Ak Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamada AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanlığına Muhammet Ar’ın atandığı duyuruldu.

Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Manşet

Bir dönem AK Parti İl Başkanı olarak da görev yapan Ömer Ayar, bugün Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Alt Manşet

Av. Mehmet Sarı'nın milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından AK Parti Safranbolu ilçe başkanlığına Yasin Aydın atandı.

BÖLGE HABERLERİ

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı'nın geçtiğimiz hafta istifa ettiği ve pazartesi günü de aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

Alt Manşet

Karabük'ün genç ve başarılı iş insanlarından birisi olan Salih Aydın, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığına başvurusunu yaptı.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz'ün istifaların son günü olan Perşembe günü istifa ederek adaylık başvurusunda bulunacağı kesinleşti.