• DOLAR 34,10 %0.20
  • EURO 38,09 %0.08
  • STERLIN 45,38 %0.08
  • ALTIN 2.842,82 %0.48
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.900 %3.57
  • ETHERIUM 2.550 %6.22
17°

Bolu Haberleri

Bolu haberleri ve güncel Bolu gelişmeleri, Bolu ile ilgili tüm video, Bolu fotoğrafları ve Bolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bolu'nun Göynük ilçesinde 3 gün önce çıkan orman yangınlarına müdahale havadan ve karadan devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, TSK'nın İzmir, Manisa, Aydın ve Bolu’da devam eden orman yangınlarına söndürme çalışmalarına 13 helikopter ile destek verdiğini...

Bolu'nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangını endişelendirmeye devam ederken, ekipler alevleri kontrol altına almak için canla başla çalışıyor.

Bolu’nun Göynük ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangında 34. saate girildi, yangına karadan müdahale sürerken havadan müdahaleye ara verildi.

Bolu'nun Göynük ilçesinde devam eden orman yangınına müdahale için Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye araçları bölgeye sevk edildi.

Bolu'nun Göynük ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangında 28'inci saate girildi, yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Bolu'nun Seben ilçesinde seyir halindeyken motor kısmında alev alan otomobil bir anda alev topuna döndü.

Bolu'da dün öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle yaklaşık 100 hektarlık alana yayılan orman yangını 21 saattir sürüyor.

Bolu'da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Büyüksu Deresi'ne atık suyunu arıtmadan deşarj eden patates fabrikasına ceza yazıldı.

Bolu’da iki ilçe arasında başlayan anız yangını ormana sıçradı, Mudurnu-Göynük ilçe sınırında büyüyen orman yangınına çok sayıda ekip sevk edildi.

Bolu’da otomobilin süt taşıma aracına çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinin meydanında 350 yıllık çınar ağacı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından bakıma alındı.