• DOLAR 34,10 %0.20
  • EURO 38,06 %-0.01
  • STERLIN 45,30 %-0.01
  • ALTIN 2.834,71 %0.19
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.558 %0.74
  • ETHERIUM 2.468 %3.26
14°

Çankırı Haberleri

Çankırı haberleri ve güncel Çankırı gelişmeleri, Çankırı ile ilgili tüm video, Çankırı fotoğrafları ve Çankırı haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı'nın Ilgaz ilçesindeki yangına ilişkin yapılan açıklamada, 2 helikopter, 102 araç ve 267 personelin soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesindeki orman yangını sebebiyle köylerinden tahliye edilen vatandaşlar, yaşadıkları korkuyu gözyaşları arasında anlattı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde çıkan orman yangınının ardından bölgedeki tahribat yürekleri sızlattı.

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi 14’üncü saatte sürüyor, yangının etkisini yitirdiği belirtildi.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Ilgaz'daki orman yangınında üç cephede alevlerin kontrol altına alındığını bir cephede ise çalışmaların sürdüğünü açıkladı

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde çıkan orman yangınının son durumu ile ilgili Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk bilgi verdi.

Çankırı’da kontrolden çıkan kömür yüklü tırın devrilmesi sebebiyle Kastamonu-Çankırı karayolu trafiğe kapandı.

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından verilen bilgiye göre, Türkiye'nin en mutlu 6'ncı ili Çankırı oldu.

Çankırı'da dünyaevine giren bir damada, arkadaşları konvoyu durdurarak son kez pişti oynattı, o anlar ise renkli görüntülere sahne oldu.

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, “Mide gribi, influenza virüsünden kaynaklanan mevsimsel gripten farklı bir hastalıktır” dedi.

TÜİK Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Çankırı ve Kastamonu’da Nisan-Haziran aylarında yapı ruhsatı verilen bina sayısı 133 oldu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin yaş haddinden dolayı emekliye sevk edildi, yerine Orgeneral Ali Çardakcı atandı.