• DOLAR 34,24 %0.06
  • EURO 37,03 %0.01
  • STERLIN 44,43 %0.01
  • ALTIN 3.013,46 %0.71
  • BİST100 8.829 %2.02
  • BITCOIN 67.300 %0.22
  • ETHERIUM 2.632 %-1.29
14°

Çankırı Haberleri

Çankırı haberleri ve güncel Çankırı gelişmeleri, Çankırı ile ilgili tüm video, Çankırı fotoğrafları ve Çankırı haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, çocukların bağışıklığını güçlendirmek için beslenme, düzenli uyku ve hijyenin hayati önem taşıdığını vurguladı.

Çankırı'da Kastamonu Caddesi hastane kavşağında virajı alamayan otomobilin takla atması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Çankırı'da el yapımı çikolatalar üreten kadın girişimci, kızılcık ekşili çikolata yaptı.

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga köyünde geçen hafta kısa süreli etkili olan dolu yağışı evlere ve araçlara zarar verdi.

Çankırı-Kastamonu sınırlarında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli kamyona arkadan çarpan cipte bulunan 2 kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kastamonu-Çankırı sınırındaki Ilgaz Dağları'nın 2 bin 300 metre rakımında bulunan buzul göleti manzarası ile ziyaretçilerine görsel ziyafet sunuyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini “Nezaket ortaya koymasını bilmeyen siyaset yapamaz” dedi.

Çankırı-Kastamonu sınırlarında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde kontrolden çıkan cip kamyona arkadan çarptı, kazada 4 kişi yaralandı.

Çankırı'nın Korgun ilçesi Çukurören köyünde yıldırım düşmesi sonucu 14 koyun telef oldu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu'nun düzenlediği Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu'nun Çankırı-Ankara etabı başladı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde yıldırımın düştüğü yüzlerce saman balyası yanarak küle döndü.

Çankırı Valiliği gök gürültüsü ve sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı.