• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
17°

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Milletvekili Keskinkılıç: “Avrupa artık medeniyeti temsil etmiyor ve nefret suçları merkezi haline geldi”

Güncel

Cumhur İttifakının ortak paydaşlarının Karabük temsilcileri, herkesi sandığa gitmeye ve oyları Erdoğan'a vermeye çağırdılar.

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Cem Şahin, "14 Mayıs hakikaten ülkemiz için çok önemli bir tarih"

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Karabük'te tanıtıldı.

Güncel

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Cem Şahin, Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi halinde bu ülke için kaos olacağını belirtti.

Yenice doğal gaz çalışmaları yarın başlıyor.

Güncel

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük'e gelerek yaptığı açıklamada seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti'ye destek istedi.

Güncel

Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KARDEMİR'e 600 işçi alımına yönelik müjdesi için mutluluk duyduklarını söyledi.

AK Parti 28. Dönem Karabük Milletvekili Adayı Hüseyin Gündoğdu, Yenice ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı, saha çalışmalarına ilk olarak Eflani'den başladı. Gündoğdu, "halkın içinden çıkmayacağım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgelerine 1 yıl içinde yapmaya söz verdiği kalıcı konutlar için en büyük umudu KARDEMİR'in ürettiği inşaat demirinde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üniversitelerin yaz dönemine kadar tatil edildiğini belirterek, eğitimin uzaktan olacağını duyurdu.