• DOLAR 34,09 %0.22
  • EURO 38,17 %0.22
  • STERLIN 45,48 %0.22
  • ALTIN 2.849,10 %0.70
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.699 %2.61
  • ETHERIUM 2.552 %5.24
18°

Elif Köse Haberleri

Elif Köse haberleri ve güncel Elif Köse gelişmeleri, Elif Köse ile ilgili tüm video, Elif Köse fotoğrafları ve Elif Köse haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yayımladığı mesajda yeni yılın tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bu sabah düzenlediği basın toplantısında bir yılın değerlendirmesini yaptı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını vurgulayıp "Her daim halkımızla iç içeyiz" dedi.

Belediye Hizmet Binası, Barış Mahallesi ve Meydan olmak üzere 3 birim olarak hizmet veren Halk Masası 2022 yılında 2663 talebi...

Yeni yıla girilmesine sayılı günler kala, Safranbolu’da yılbaşı hareketliliği başladı.

Safranbolu halkına daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen ve başarı ile sürdüren Safranbolu Belediyesinde çeşitli alanlarda 13 eğitim programı düzenlendi.

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezinde hizmet veren Belediye Nikâh Memurluğu 2022 yılında hayatlarını birleştiren çiftlerin tercihi oldu.

Safranbolu Spor Kulüp Başkanı Serdar Aydın, Teknik Sorumlu Cihat Taşçı ve Yönetim Kurulu Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'yi makamında ziyaret...

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Emek Mahallesi’ndeki Emek Camisi’nin altında yer alan Belediye hizmet binasında faaliyete alınan merkezde, ilk etkinlik olarak egzersiz programı başlatıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin ön plâna çıkan hizmetlerinden biri olan Uygulama ve Üretim Biriminde, vatandaşlara verilen eğitimler devam ediyor.

Güncel

Bölgenin en büyük Camilerinden bir tanesi olan Safranbolu Merkez Camiisinin eksikleri Safranbolu Belediyesi ekipleri tarafından tamamlanıyor.