• DOLAR 34,09 %0.21
  • EURO 38,13 %0.11
  • STERLIN 45,43 %0.11
  • ALTIN 2.845,75 %0.58
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.650 %2.53
  • ETHERIUM 2.553 %5.67
18°

Elif Köse Haberleri

Elif Köse haberleri ve güncel Elif Köse gelişmeleri, Elif Köse ile ilgili tüm video, Elif Köse fotoğrafları ve Elif Köse haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bünyesinde çalışmalarını sürdüren Uygulama ve Üretim Birimi üretimine her yıl üzerine koyarak devam ediyor.

Alt Manşet

Başkan Elif Köse'nin yoğun çabaları ile yapımı tamamlanan Engelsiz Kafe özel çocukların 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma...

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi tarafından yürütülen "Kendi Kentimde 1 Gün Turistim" projesi kapsamında misafir ettiği depremzede vatandaşlara Safranbolu'yu gezdirdi.

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bağlı olarak çalışan Uygulama ve Üretim Birimi fabrika gibi çalışmaya devam ediyor.

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevine depremzede ailelerin çocukları ücretsiz alınacak.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Güncel

O profesör her şeye rağmen konferansa konuşmacı olarak katıldı ve gözaltı sürecini değerlendirdi, “Yanlış anlaşılma olarak değerlendiriyorum”

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi'nden çocukların eğitimine ve sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak güzel bir hizmet daha; Bebek Kütüphanesi açılacak.

Güncel

AK Parti İl Başkanı Altınöz, Safranbolu'da düzenlenecek olan 'Deprem Bilgilendirme Konferansı’na Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın davet edilmesine tepki gösterdi.

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse çeşitli il ve ilçelerden gelen 40’ın üzerinde Belediye Başkanı ile deprem bölgesine gitti.

Güncel

İş makinelerinin deprem bölgesine gönderilmesi nedeniyle yarım kalan altyapı çalışmalarına Safranbolu Belediyesi'nde tekrar başlandı.

Güncel

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü son günlerde hava şartlarının olumlu geçmesini fırsat bilerek eksik kalan çalışmaları tamamlıyor.