• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,10 %0.09
  • STERLIN 45,35 %0.09
  • ALTIN 2.866,40 %1.31
  • BİST100 9.953 %-0.23
  • BITCOIN 63.251 %1.45
  • ETHERIUM 2.550 %5.61
25°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Hamile kadınların beslenmesinde dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili bilgi veren Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya'dan önemli bilgiler.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 2 dekar alan zarar gördü.

Kastamonu'daki mera alanlarının verim potansiyelleri ortaya konularak hayvancılığa katkı sağlanacak.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde çöp konteynerine atılan kaplumbağa temizlik işçileri tarafından kurtarılarak doğal yaşam ortamına bırakıldı.

Zonguldak'ta 3'ü çocuk 5 kişi ormanlık alanda yolunu kaybedince imdatlarına jandarma ekipleri yetişti.

Zonguldak’ta hava sıcaklığının yükselmesinin ardından yüzlerce vatandaş kapuz plajına akın etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde köy muhtarı Tarık Gül; toprak altında kaldığı tespit edilen bir asırlık çeşmeyi gün yüzüne çıkarttı.

Bolu’da Ankara ile Zonguldak’ı birbirine bağlayan D-750 kara yolunda bariyerlere çarpan otomobildeki 6 kişi yaralandı.

Bolu’da kontrolden çıkan tır, uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bolu’da sürücüsünün uyuyakaldığı otomobil, yoldan çıkarak bir otelin otoparkına daldı kazada park halindeki yolcu otobüsü ve aydınlatma direği zarar gördü.

Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen uygulama ile sahipli kedi, köpek ve gelincikler mikroçip takılarak kimliklendiriliyor.