• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,16 %0.26
  • STERLIN 45,46 %0.26
  • ALTIN 2.869,44 %1.42
  • BİST100 9.920 %-0.56
  • BITCOIN 63.100 %0.17
  • ETHERIUM 2.549 %4.28
23°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı Devlet Hastanesinde yılın ilk 7 ayında Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden en çok tercih edilen klinik göz hastalıkları kliniği...

Bolu'da polis ekipleri tarafından şehrin en işlek kavşağında denetim gerçekleştirildi, kurallara uymayan sürücülere göz açtırılmadı.

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde, 4 aracın karıştığı ve tırın otomobilin üzerine devrildiği kazada araçların kaldırılma çalışması trafik oluşturdu.

Zonguldak'ta hava sıcaklığının 28 dereceye göstermesinin ardından sahile koştu.

Zonguldak Valiliği, 2024 yılı KÖYDES projesi kapsamında yürütülen Merkez Kardeşler-Alancık-Hacıali grup yolu çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Müftü Mahallesi'nde bir çöp kutusunda çok sayıda kişinin nüfus cüzdanı fotokopileri bulundu.

Zonguldak'ta gagasına misina dolanan martının imdadına yelken kulübü yöneticileri yetişti, kurtarılan martı  uçarak uzaklaştı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi ile Gümeli Beldesi arasında Aydınyayla Köyü Geçmişaltı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bolu'da her yıl geleneksel olarak 5 köy tarafından 1850 rakımda düzenlenen "Ardıç Bayramı" coşkuyla kutlandı.

Bolu'da Bürnük köyünde evin bahçesinde bulunan odunlukta çıkan yangın ahıra sıçradı, köy halkı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.