• DOLAR 34,12 %0.30
  • EURO 38,06 %-0.03
  • STERLIN 45,36 %-0.03
  • ALTIN 2.868,82 %1.40
  • BİST100 9.918 %-0.58
  • BITCOIN 63.399 %0.33
  • ETHERIUM 2.530 %4.32
22°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde kontrolden çıkan bir otomobil, tırın dorsesine ok gibi saplandı, kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Bartın'ın Ulus ilçesindeki Büyükdüz mevkisinde kestiği ağacın altında kalan orman işçisi hayatını kaybetti.

Çalışmalar sebebiyle ulaşıma kapatılan Bolu Dağı Tüneli'nden D-100 kara yoluna yönlendirilen araçların sayısı 4 kat arttı.

Cep telefonlarının uzun süre kullanılması, zararlı SAR değerlerine maruz kalınmasına yol açarak çeşitli sağlık sorunlarına neden olabiliyor.

Çankırı'da bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen genç, hastaneye kaldırıldı, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Çankırı’da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde bin 680 araç sürücüsüne 4 milyon 4 bin 471 TL cezai işlem...

Çankırı’da çeşitli suçlardan aranan 51 şahıs ile 2 göçmen yakalandı, gözaltına alınan şahıslardan 6’sı tutuklandı.

Kastamonu Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında Sağlıkfest Kurumsal Paydaş İş Birliği protokolü imzalandı.

Teknolojinin sunduğu yeniliklerden biri olarak önerilen uygulama altın iğne yöntemi, ince kırışıklıkları azaltıp, akne ve yara izleri gibi sorunları çözüyor.

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Kurtuluş Savaşı'nın simgelerinden Şehit Şerife Bacı'nın isminin Tekirdağ'da parktan kaldırılmasına tepki gösterdi.

Kastamonu'da jandarma ekiplerince il merkezi ve Tosya ilçesinde yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yaz Kur’an Kurslarını gezerek çocuklarla bir araya gelen Nasrettin Hoca, yaptırdığı etkinliklerle hem çocukları eğlendiriyor hem eğlendirirken öğretiyor.