• DOLAR 34,11 %0.25
  • EURO 38,15 %0.18
  • STERLIN 45,49 %0.18
  • ALTIN 2.873,15 %1.55
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.800 %0.2
  • ETHERIUM 2.545 %3.45
15°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu'nun Cide ilçesinde denizde batan ve 3 kişinin kaybolduğu tekneden sağ kurtulan vatandaş o anları anlattı.

Kastamonu'nun Cide ilçesi açıklarında bir tekne battı. Batan teknedeki 3 kişi kaybolurken, 3 kişi ise bir balıkçı tarafından kurtarıldı.

Kastamonu’da iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kastamonu'da yüzlerce adayın ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı başladı.

Kastamonu'da bilim insanlarının gelecek için konuştuğu gıda, su ve enerji sorunlarını yaptıkları yatırımlar sayesinde şimdiden çözdüklerini kaydetti.

Zonguldak-Kilimli Sahil Yolu'nda 16 yaşındaki Tunahan Ayvacık, motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolda yürürken ticari taksinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 43 yaşındaki Zehra Yolaçan, toprağa verildi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde piknik tüpünün parlaması sebebiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü 6 kişi de yaralandı.

Beyaz et sektöründe piyasayı belirleyici konumda bulunan Beypiliç, Büyüksu Deresi'ne zehirli atık boşaltırken ekiplere yakalandı.

Zonguldak'taki alkollü şahıs tarafından vurulan, başından ve vücudundan çok sayıda kurşun çıkan köpeği ünlü şarkıcı Hande Yener sahiplendi.

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin ve beraberindeki heyet, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.