• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.802 %-1.24
  • ETHERIUM 2.552 %0.1
20°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, teknoloji transferi ve işbirliğini desteklemek amacıyla önemli bir iş geliştirme toplantısına ev sahipliği yaptı.

Bolu'da yasadışı avcılık faaliyeti gösteren avcılar tarafından Gölköy Baraj Gölü’ne atılan metrelerce kaçak ağ ekipler tarafından çıkarıldı

Bolu’da kontrolden çıkan tır şarampole yuvarlandı, meydana gelen kazada tır sürücüsü yaralandı.

Bolu'da Güney Çevre Yolu'nda seyreden hafif ticari araç, yaklaşık 8 buçuk metre yükseklikteki köprüden aşağı düştü.

Organ bağışı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, “Bağışlanan her organ filizlenen bir candır” dedi.

Kastamonu Valiliği tarafından Karadeniz'de batan teknedeki 3 kişinin bulunması ile ilgili başlatılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde bin 63 şahıs ile 346 araç sürücüsü kontrol edildi.

Zonguldak Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen bir haftalık güvenlik ve denetim operasyonlarının bilançosu açıklandı.

Karadeniz Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği, yaralı halde bulunan şahini tedavisinin ardından doğal yaşam alanına bıraktı.

Kastamonu’da teknenin batması neticesinde 3 kişiyi kurtaran kaptan, sesin geldiği noktaya doğru teknesini sürdüğünü ve 1 kadın 2 erkeği kurtardığını...

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı'nın Başkanı Kanat Tan, takımın ana sponsor bulamadıkları için sitem etti.

Zonguldak Barosu, adliye binası önünde tören düzenleyerek hayatını kaybeden avukat Gülseren Demir'i son yolculuğuna uğurladı.