• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.199 %-0.08
  • ETHERIUM 2.544 %-0.42
22°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu'da polis ekipleri tarafından narkotik köpeği ile arama yapılan araçta aküye zulalanmış vaziyette skunk ile uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından çok sayıda makaron, tütün ve elektronik sigara geçirildi.

Avrupa, Balkan ve dünya şampiyonalarında çeşitli dereceler elde eden genç milli wushucular, Kastamonu'da kampa girdi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen “Yaz Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Zonguldak'ta su kuyusuna düşen yavru yaban domuzunun imdadına Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Zonguldak'ta bir AVM'de bulunan giyim mağazasında kabinde kıyafet deneyen müşterilerin gizlice videosunu çektiği iddiasıyla mağaza çalışanı gözaltına alındı.

Diyetisyen Gizem Güneş reklamlarda yer alan zayıflama ürünlerinin uzman tavsiyesi ile kullanılması gerektiğini açıkladı.

Bolu’da kontrolden çıkan otomobil, ağaca çarptı. Meydana gelen kazada otomobilde yangın çıkarken, sürücü yaralandı.

Çankırı’da gerçekleştirilen denetimlerde bin 720 araç sürücüsüne toplam 3 milyon 516 bin 3 TL cezai işlem uygulandı.

Çankırı’da jandarma ve polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çeşitli suçlardan aranan 46 şahıs ile 3 düzensiz göçmen yakalandı.

Çankırı'da, nesli tehlike altında olan Arap tavşanı, vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Kastamonu'da 2021 yılında yaşanan sel felaketinde yaşama tutunmaya çalıştığı son anları kameraya yansıyan Duygu Çelikel'in hikayesi belgesel filmi oldu.