• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.195 %1.18
  • ETHERIUM 2.570 %0.94
15°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin yaş haddinden dolayı emekliye sevk edildi, yerine Orgeneral Ali Çardakcı atandı.

Milli Savunma Bakanlığı, TSK'nın İzmir, Manisa, Aydın ve Bolu’da devam eden orman yangınlarına söndürme çalışmalarına 13 helikopter ile destek verdiğini...

Zonguldak BEUN Geomatik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Türkiye'nin deprem gerçeğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Hasan Taban son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Kuran kursunu başarıyla tamamlayan 15 öğrenci lunaparkta doyasıya eğlendi.

Bartın Valiliği hava sıcaklıklarının üzerinde olması nedeni ile vatandaşları sıcaklar konusunda uyardı.

Bu sene 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Festivalinin 1. gününde Hakan Altun ve Kibariye konseri ile 10 binlerce kişi doyasıya...

Bartın İl Jandarma Alay Komutanlığı'na Kıdemli Albay Mehmet Baykal atandı.

Biathlon ve Snowboard Milli Takım kampları Ilgaz Dağında başladı. 11 kız, 7 erkek sporcunun Balkan şampiyonasında Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Bolu'nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangını endişelendirmeye devam ederken, ekipler alevleri kontrol altına almak için canla başla çalışıyor.

Bolu’nun Göynük ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangında 34. saate girildi, yangına karadan müdahale sürerken havadan müdahaleye ara verildi.

Bolu'nun Göynük ilçesinde devam eden orman yangınına müdahale için Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye araçları bölgeye sevk edildi.