• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.63
  • ETHERIUM 2.565 %0.53
13°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu’nun Cide ilçesinde 11 Ağustos Pazar günü teknenin batması sonucu kaybolan kaptanı ara çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu'nun Hanönü ve Taşköprü ilçeleri sınırında bulunan ormanlık alanda çıkan orman yangını söndürüldü.

Zonguldak'ta geceden bu yana fındık bahçesinde çıkan yangın sarp araziye sıçradı, sabaha karşı söndürülen yangın, rüzgarın etkisiyle yeniden alevlendi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı, kararnameye göre Çankırı İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı değişti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi verildi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Ağustos ve 16 denetim sonuçlarını paylaştı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Işıklar Konağında coğrafi işaret alınan ürünlerle basın mensuplarının karşısına çıktı.

Bolu'nun Göynük ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangında 28'inci saate girildi, yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Eflani Mavi Ateş taraftar grubundan Eflani Gençlik Spor müdürü Emrah Aydemir'i makamında ziyaret etti.

Kastamonu'nun Hanönü ve Taşköprü ilçeleri sınırında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Kastamonu'da denize açıldıkları teknenin batması neticesinde kaybolan vatandaştan 2'si ile tekne bulunurken, kaptan için arama çalışmaları sürdürülüyor.

Zonguldak’ta Kapuz plajında Haziran ayından ayından itibaren 67 kişi boğulmak üzereyken kurtarıldı.