• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.900 %0.57
  • ETHERIUM 2.585 %2.02
13°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bolu tarihinin en büyük orman yangınına müdahale eden ekiplerin rüzgarın ters esmesiyle alevlerin arasında kalan ateş savaşçısı o anları anlattı.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarında yol yapım ve bakım çalışmaları hız kazandı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesindeki yangına ilişkin yapılan açıklamada, 2 helikopter, 102 araç ve 267 personelin soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi, 16 yaşındaki bir gençte olay yerinde hayatını kaybetti.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesindeki orman yangını sebebiyle köylerinden tahliye edilen vatandaşlar, yaşadıkları korkuyu gözyaşları arasında anlattı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde çıkan orman yangınının ardından bölgedeki tahribat yürekleri sızlattı.

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi 14’üncü saatte sürüyor, yangının etkisini yitirdiği belirtildi.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Ilgaz'daki orman yangınında üç cephede alevlerin kontrol altına alındığını bir cephede ise çalışmaların sürdüğünü açıkladı

Kastamonu'nun Daday ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu, araçta maddi hasar meydana geldi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki Bürnük köyünde çıkan yangında üç ev tamamen yanarken, 17 yaşındaki gencin de kayıp olduğu öğrenildi.

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde çıkan orman yangınının son durumu ile ilgili Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk bilgi verdi.

Kastamonu Üniversitesi, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında “İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi 2” başlıklı proje başladı