• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.450 %-0.9
  • ETHERIUM 2.568 %0.38
17°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


YKS sınavında Türkiye genelinde elde ettikleri başarıyla kız öğrenciler Bartın'ın Ulus İlçesi Kaymakamı Fırat Kadiroğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın'a toplam 582 konutun yapıldığı Dallıca Bölgesi'ne 107 yeni konutun inşa edileceğini açıkladı.

Bartın Belediyesi ekipleri tarafından Ulupınar Su İshale Hattında bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün siyah yeleği ve kot pantolonu, Çankırı'da bulunan Şehitler Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.

Çankırı-Ankara karayolunda benzin istasyonundaki bir tır alev topuna döndü, ekiplerin ve vatandaşların hızlı müdahalesi muhtemel faciayı önledi.

Çankırı'da alacak-verecek meselesi sebebiyle çıkan kavgada tüfekle vurularak hayatını kaybeden şahıs, son yolculuğuna uğurlandı.

Çankırı İl Emniyet Müdürü görevine atanan Aytekin Canıtez, eski Çankırı İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen’den görevi devralarak mesaiye başladı.

Kastamonu'da “İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi” projesinde yer alan katılımcılar, topladıkları yaprak ya da çiçek gibi bitkilerle kumaşlara baskı yaptı.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaya, yaralandı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

Kastamonu’nun Küre ilçesinde iki katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri yangını söndürdü, yangın sırasında evde bulunan 2'si çocuk 3 kişi,...

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde alevlere teslim olan kullanılmaz hale geldi, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.