• DOLAR 34,16 %0.17
  • EURO 37,93 %-0.43
  • STERLIN 45,34 %-0.43
  • ALTIN 2.873,35 %-0.06
  • BİST100 9.924 %0.24
  • BITCOIN 63.400 %0.64
  • ETHERIUM 2.642 %1.9
15°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı, kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Zonguldak'ta şizofreni hastası Oğuz Şen'ın bıçakla ağır yaraladığı ablası Emine Sezer ise kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Zonguldak Çaycuma ilçe Kaymakamı Adem Kaya, aronya meyvesi hasadını gerçekleştirdi.

Devrekli Şehit jandarma Er Kenan Yalçınkaya'nın annesi Behiye Masalcı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde bariyerlere çarpan otomobilden kopan parçalara başka bir otomobilin vurmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Bolu’da beyaz et firmasına ait 2 bin 500 canlı tavuk yüklü kamyon, hızlı girilen virajda sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle devrildi.

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, akut bağırsak enfeksiyonları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde yaralı halde bulunan karaca, tedavisinin ardından doğaya salındı.

Kastamonu’da bulunan İhlas Vakfı Öğrenci Yurdu, eski ve yeni öğrencilerini yeni eğitim ve öğretim yılında karşılamak için hazırlıklarını tamamladı.

Anadolu basınının en önemli isimlerinden olan Hüsnü Açıksöz, vefatının 85’inci yıldönümünde, Kastamonu'da düzenlenen programla anıldı.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde ablasını bıçaklayarak öldüren, eniştesi ve iki yeğenini de yaralayan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ta geçen hafta park halindeki lüks bir aracın kundaklandığı iki aracın ve bir evin hasar gördüğü olayın arkasından organize suç...