• DOLAR 34,16 %0.13
  • EURO 38,00 %-0.30
  • STERLIN 45,65 %-0.30
  • ALTIN 2.885,11 %0.35
  • BİST100 9.888 %-0.13
  • BITCOIN 63.647 %0.63
  • ETHERIUM 2.674 %3.67
13°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Kuzey Makedonya’dan gelen öğretmenlere yönelik düzenlenen “Balkanlarda Türk Olmak” konulu konferansına katıldı

Bartın Üniversitesinin bölgenin uzun soluklu en önemli bilim ve teknoloji festivali “7. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğine TÜBİTAK desteği.

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga köyünde geçen hafta kısa süreli etkili olan dolu yağışı evlere ve araçlara zarar verdi.

Kastamonu Üniversitesi tarafından dünyanın en derin kanyonları arasında gösterilen Valla Kanyonunun turizme kazandırılması için hazırlanan proje sona erdi.

Kastamonu’nun Daday, Araç ve Tosya ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 6 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 5 katlı apartmanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, ilk ve orta okulların, okul alışverişi yapacak velilere dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi...

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, tek tek orman köylerini gezerek orman yangını uyarısı yaptı.

Askerlik yaptığı sırada bubi tuzağının patlaması sonucu gözlerini kaybeden Gazi Mehmet Ulu, sünnet düğününde oyun havası oynadığı anlar izleyenleri gülümsetti.

Bolu'da kontrolden çıkan bir cip, su kanalında tepetaklak oldu, araçta bulunan 2 kişi vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

Çankırı-Kastamonu sınırlarında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli kamyona arkadan çarpan cipte bulunan 2 kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kastamonu-Çankırı sınırındaki Ilgaz Dağları'nın 2 bin 300 metre rakımında bulunan buzul göleti manzarası ile ziyaretçilerine görsel ziyafet sunuyor.