• DOLAR 34,16 %0.04
  • EURO 37,99 %0.16
  • STERLIN 45,63 %0.16
  • ALTIN 2.885,52 %0.01
  • BİST100 9.888 %-0.13
  • BITCOIN 63.528 %-0.5
  • ETHERIUM 2.658 %2.84
13°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde park halindeyken yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Bolu Dağı'nda LPG tankları taşıyan tır önünde seyreden tıra arkadan çarptı, kazanın ardından LPG tankları yüklü tırda yangın çıktı.

Çankırı'da el yapımı çikolatalar üreten kadın girişimci, kızılcık ekşili çikolata yaptı.

Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde 23 yıl boyunca hemşirelik yapan Yücel Çifci, hayvan sevgisi için mesleğini bırakarak veteriner hekim oldu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Muaythai ve Kick Boks dünya şampiyonu Sudenur Basancı’yı makamında kabul...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir evi gözetlediği iddia edilen şüpheli, ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde tırın motosiklete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, ağabeyi ise yaralandı.

Türk-İş Zonguldak'ta "Zordayız, Geçinemiyoruz" mitingi düzenledi.

Devrek Belediyesi İtfaiye Ekipleri okulların açılmasına az bir zaman kala okulların bahçelerini yıkadı.

Türkiye 2024 Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'nda 3. olan Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, "Hedefim dünya şampiyonluğu" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gece saatlerinde parkta alkol içip çöplerini masa üzerinde bırakan 4 kişiye toplam 160 bin TL...

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde bulunan park alanlarında bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor.