• DOLAR 34,14 %0.00
  • EURO 38,05 %0.35
  • STERLIN 45,69 %0.35
  • ALTIN 2.889,28 %0.14
  • BİST100 10.083 %1.98
  • BITCOIN 63.276 %-0.12
  • ETHERIUM 2.639 %-0.43
26°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu'da gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil kaldırımdaki ağaca çarptı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde uzun yıllar boyunca İhlas Haber Ajansı bünyesinde telifli muhabir olarak çalışan Sedat Ağacıkoğlu hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir binanın duvarını yıkarak içeri daldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin verdiği hasarların sebepleri, akademisyenler tarafından kitap haline getirildi.

Kastamonu’da aynı istikamette seyir halindeyken çarpışan ve kullanılmaz hale gelen iki otomobildeki vatandaşlar yara almadan kurtuldu.

Kastamonu'da ilk ders zili, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle çaldı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni eğitim öğretim yılı çerçevesinde tören düzenlendi.

Kastamonu'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kastamonu pastırmasından tadıp vatandaşlara çekme helva dağıttı.

Zonguldak'ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk ders zili çaldı, İlk kez okulla tanışan birinci sınıf öğrencileri okul heyecanı yaşadı.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen Zonguldaklı Uzman Çavuş Ömer Eroğlu'nun baba ocağına şehit haberi verildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyünde yağış sonrası yola akan çamur nedeniyle iş makineleriyle temizlik çalışması başlatıldı.