• DOLAR 34,13 %-0.03
  • EURO 38,11 %0.49
  • STERLIN 45,74 %0.49
  • ALTIN 2.905,51 %0.70
  • BİST100 10.030 %1.44
  • BITCOIN 63.338 %0.54
  • ETHERIUM 2.619 %-2.02
18°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı'nın Şabanözü ilçesine bağlı Çerçi köyünde devrilen traktörün altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Kastamonu’da iklim değişiklikleri sebebiyle özellikle boğulma vakalarında artışların olması üzerine tatbikat düzenledi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu, 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yaylaya kuşburnu toplamak için giden ve bir daha haber alınamayan kayıp şahıs, ekiplerin çalışması neticesinde sağ olarak bulundu.

Kastamonu Üniversitesi, TÜSEB destekli proje ile Omurga Hastalıklarının Tedavisi için daha etkili yöntemler geliştirmek üzere çalışmalar yürütecek.

Zonguldak-Bartın kara yolunun Akyamaç Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında otomobil ve traktör çarpıştı, kazada iki kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşanan olayda 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda ruhsatsız maden ocaklarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Bolu'da kalp ameliyatı sonrasında yoğun bakıma alınan 25 yaşındaki Şule Acar, solunum yetmezliğinden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bolu'nun Göynük ilçesinde başlayan orman yangını kontrol altına alındı, ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bolu'da İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde unutulan valiz paniğe sebep oldu.

Bolu'da dereye atık suyunu arıtmadan deşarj eden bir firmaya, 2 milyon 320 bin lira ceza yazıldı, firma için savcılığa suç...