• DOLAR 34,11 %-0.02
  • EURO 38,19 %0.01
  • STERLIN 45,84 %0.01
  • ALTIN 2.914,35 %-0.01
  • BİST100 10.030 %1.44
  • BITCOIN 64.450 %1.45
  • ETHERIUM 2.651 %-0.27
15°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak’ta sokak arasına kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından atılan patlayıcı madde, çevrede büyük paniğe yol açtı.

Bolu Dağı Tüneli geçişinde kontrolden çıkan otomobil, tünel içindeki acil çıkış kapısına çarptı, kaza nedeniyle yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Bolu’da 4 katlı bir apartmanın çatısına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı, çıkan yangın nedeniyle çatı alev alev yandı.

Bolu’da araç kiralama şirketi, teslim edilmeyen araçlarına ulaşmak için ihbarda bulundu, aracın uçuruma devrildiği ve sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.

Bolu’da sahte altınları bozdurarak bir kuyumcuyu 80 bin lira dolandıran 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu’da polis ekipleri tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Bolu Şube Müdürlüğü personeline silah kullanma ve atış eğitimi verildi.

Bartın Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki sivrisinek ve larva sorununa çözüm bulmak amacıyla ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir kanalizasyon hattı yapımına başlandı.

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine bağlı Bereket köyünde elektrik trafosunda çıkan yangın araziyi küle çevirdi.

Kastamonu'da hamileliğini ailesinden saklayarak doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan annenin tutukluluğunun devamına karar verildi.

Kastamonu’da bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Bolu'dan Karabük'e kadar 288 kilometre boyunca 100'ü aşkın köyden geçen ve kirli akan Gerede Çayı'nda mutlu sona gelindi.